I HAVE MIND POWER AND ALWAYS THINK POSITIVE

Nov 22, 2010

Trip To PD

Raya haji naru ni x dapat balik beraya kat kampung...
so kena la beraya ke rumah family angkat...
so plan just nak g beraya je..
alang2 cuti lama diorg ajak g pd so ikut je la..
3 hari 2 malam kat sana ok la..
banyak la gak aktiviti yang dapek dibuek walaupun ujan turun sebelah malam...
x der pape nak citer pasal PD ni sbb da banyak kali pegi...
so tgk gamba je la k













Nov 15, 2010

Cecair Pencuci HPA

Pernah tak kita rendam baju then lupa basuh?
Mesti pernah kan...Apa akan jadi kalo 3 atau 4 hari kita renda baju kita tu dengan serbuk pencuci biasa???
Dah tentu berbau semacam je kan...

Tapi lain sekiranya anda menggunakan serbuk pencuci HPA, samaada Freesia mahupun Mastura.
Baju anda tidak akan berbau masam or sebagainya...kenapa tak pecaya???
Cubalah sendiri k
100% Halal dan produk Muslim. Sesuai untuk pakaian putih dan berwarna. Untuk kotoran degil, sapukan dan biarkan seketika sebelum membasuh. Untuk cucian putih, gunakan bersama air panas.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 18
Sabah & Sarawak: RM 22
Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 16
Sabah & Sarawak: RM 18
Nilai Mata (NM): 2


Diformulasi khas untuk menanggalkan kotoran degil dan menghilangkan bauan pada pakaian anda.
Cecair pencuci pakaian ini mempunyai:
- Wangian segar dan kuat
- Sesuai untuk semua jenis cucian dengan kuasa sinaran
- Menjadikan pakaian anda bersinar dan tahan lama
- Penjagaan fabrik : Memelihara pakaian anda agar sentiasa kelihatan baru
Isipadu: 3 liter

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 18.00
Sabah & Sarawak: RM 22.00
Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 16.00
Sabah & Sarawak: RM 18.00
Nilai Mata (NM): 2

Nov 1, 2010

Kolam Air Panas Selayang

Baru-baru nih aku n the geng telah berkunjung ke Pusat Reakrasi Kolam Air Panas yang terletak di Selayang...
Boleh tahan la tempatnya...
tapi kemudahan asa masih lagi kureng la...
tapi nak merasa mandi air panas tu boleh la...
Nak masuk kat sini free je tapi kena bayar untuk tempat letak keter je RM2...
Ni antara pose yang sempat aku amik...
huhu

Mandi pun nak isap okok gak si padil nih

Ai che we siap ko siram air lagik...abih kena aku

Tu dia tgk rusdi cerah mata kena air panaih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...